Jonkman Schilders

Jonkman Schilders helpt u aan kwalitatief buitenschilderwerk.

BUITENSCHILDERWERK

Laat u uw buitenschilderwerk het liefst door een specialist uitvoeren of heeft u er geen tijd voor? Het schilderen van uw woning is een vak apart! Als het goed gebeurt zien uw kozijnen er weer als nieuw uit en zijn deze optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Bij Jonkman Schilders weten we dat het belangrijk is dat schilderwerk goed gebeurt. Voor wij aan de slag gaan worden de voorbereidingen dan ook tot in de puntjes uitgevoerd. Daarna gaan wij aan de slag en ontstaat zowel technisch als esthetisch het optimale resultaat!  

Jonkman Schilders helpt u aan kwalitatief buitenschilderwerk. Zo wordt de levensduur van uw houtwerk en andere elementen gemaximaliseerd. Doordat dit op een professionele manier gebeurt zal het schilderwerk langdurig in top kwaliteit blijven en heeft u er geen omkijken naar. Daarmee ontstaat een strak aanzicht met heldere kleuren en zonder blaasjes of scheuren.

Naast houtwerk kunnen wij ook staal, beton, aluminum en trespa schilderen. Wilt u een vloercoating realiseren in de buitenomgeving? Ook dit doet Jonkman Schilders voor u.

Bij het schilderwerk worden desgewenst ook kleuradviezen gegeven. Daarnaast kunnen wij ook planmatig onderhoud realiseren en passende garanties bieden. Zo bespaart u geld en is de bescherming van uw pand voor meerdere jaren gegarandeerd.

Wat betreft buitenschilderwerk biedt Jonkman Schilders de volgende mogelijkheden:

Anderhalf beurt: onderdorpels worden gegrond en bijgewerkte onderdelen gelakt.

Tweeënhalf beurt: alles wordt gegrond, gekit, geplamuurd en daarna gelakt.

Nul beurt: alle slechte onderdelen worden kaal gemaakt, tweemaal gegrond, gekit,
geplamuurd en daarna afgelakt.

Meerjarenplan: er wordt een plan opgesteld waarbij het schilderwerk over meerdere jaren wordt uitgevoerd.

Wij werken hoog en laag en werken met klimmaterialen als ladders, hangbruggen en hoogwerkers. Al ons materiaal wordt gekeurd. Wij werken volgens de geldende wet- en regelgeving rondom werken op hoogte.
Wilt u direct in contact komen? Bereik ons via 010-4602794 / 06-51333106 of info@jonkmanschilders.nl. Wij kunnen direct een prijsopgave doen en een afspraak maken.

Schildersbedrijf G. Jonkman en Zonen B.V.

4e Industriestraat 48 B
3133 EK Vlaardingen
Telefoon: 010-4602794
Email: info@jonkmanschilders.nl

Volg ons

Top