Jonkman Schilders

Gespecialiseerd in het verhelpen van houtrot

HOUTREPARATIE

Als er hout kapot gaat kan er sprake zijn van houtrot. Zoals u begrijpt kan dat veel schade en eventueel zelfs gevaarlijke situaties opleveren. De kwaliteit van de constructie en het aanzicht van een pand zullen verslechteren. Jonkman Schilders is gespecialiseerd in het inventariseren en verhelpen van houtrot. Zo worden elementen gedeeltelijk of in het geheel vervangen. Als het hout gerepareerd is kan het geschilderd worden en wordt het houtwerk weer optimaal in conditie gebracht. Prettig voor het aanzicht en veilig wanneer het om hout binnen een constructie gaat.

Op welke manier wordt hout gerepareerd?
Houtrot wordt op een zorgvuldige manier verwijderd. Zo blijft alleen het gezonde hout over en wordt de oorspronkelijke vorm teruggebracht met verschillende technieken. Dit wordt met hout gedaan dat minimaal van hetzelfde niveau is als de gezonde delen van uw houtwerk.

Wanneer slechts een deel van het hout wordt verwijderd gebruikt Jonkman Schilders speciale apparatuur om te zien in hoeverre houtrot verspreid is. Vaak is dit met het blote oog niet goed te zien en blijven er daardoor aangetaste resten achter. Als alles is afgewerkt zal er daardoor opnieuw verrotting ontstaan en dient deze kostbare operatie herhaald te worden.

Jonkman Schilders beschikt over vakmensen die gespecialiseerd zijn in het vervangen van houtrot. Teven kunnen zij deelvervangingen en geavanceerde epoxy-technieken toepassen.

Wij streven er naar om zo min mogelijk gezond hout te verliezen en daardoor kosten te besparen. De gewenste aanpak wanneer het om het vervangen van verrotte delen gaat! Als dit niet rendeert adviseren wij complete onderdelen te vervangen. Uiteraard doen wij dit altijd in overleg. Zo weet u op ieder moment wat u te wachten staat!

Wilt u direct in contact komen? Bereik ons via 010-4602794 / 06-51333106 of info@jonkmanschilders.nl. Wij kunnen direct een prijsopgave doen en een afspraak maken.

Schildersbedrijf G. Jonkman en Zonen B.V.

4e Industriestraat 48 B
3133 EK Vlaardingen
Telefoon: 010-4602794
Email: info@jonkmanschilders.nl

Volg ons

Top