Jonkman Schilders

Wij helpen particulieren met schilderwerk

PARTICULIEREN

Bij Jonkman Schilders weten wij dat kwaliteit werkt voor de lange termijn. Wanneer u uw woning door een vakman laat schilderen betaalt dit zich dit dan ook dubbel en dwars uit. Een vakman kiest voor de juiste materialen, weet precies welk materiaal soort er voor uw woning benodigd is en kan op een veilige manier werken. Op deze manier ontstaat een eindresultaat dat zowel esthetisch als technisch klopt. Zo zal schilderwerk minder snel verkleuren en kunt u er meerdere jaren van genieten.

Wij kunnen u helpen met het schilderen van verschillende soorten materialen. Eventueel kunnen we een onderhoudsplan opstellen en de werkzaamheden over meerdere jaren spreiden. Doordat wij flexibel zijn kan dit in samenspraak volledig op uw wensen worden toegespitst.

Bij Jonkman Schilders genieten wij als uw woning weer strak in de lak staat. Wij weten namelijk dat u zuinig op uw pand bent en het schilderwerk tot in de puntjes moet kloppen. Zo is er minder onderhoud benodigd en behoudt uw woning een afgewerkt aanzicht. Jonkman Schilders heeft al meer dan 50 jaar ervaring met de uitvoer van schilderwerk. Door onze kennis en vakbekwaamheid garanderen wij een perfect eindresultaat.

Wilt u direct in contact komen? Bereik ons via 010-4602794 / 06-51333106 of info@jonkmanschilders.nl. Wij kunnen direct een prijsopgave doen en een afspraak maken.

Schildersbedrijf G. Jonkman en Zonen B.V.

4e Industriestraat 48 B
3133 EK Vlaardingen
Telefoon: 010-4602794
Email: info@jonkmanschilders.nl

Volg ons

Top