Jonkman Schilders

Uitstekende kwaliteit, service en garantie

PERSONEEL

Schildersbedrijf G. Jonkman en Zonen levert sinds 1963 vakmanschap op het gebied van schilderen voor zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel, dat is dan ook de reden dat wij werken met gediplomeerde vaste medewerkers met passie voor het schildersvak. Op deze manier bereiken wij kwaliteit, service en een gegarandeerd kwaliteitsniveau. Uiteraard houden wij tijdens het werken hoog en laag, altijd rekening met de veiligheid en de geldende wet- en regelgeving. Dit om onze medewerkers en de klanten zo gezond en veilig mogelijk te houden. Binnen ons diverse team van jong en oud, heerst een open en eerlijke sfeer waar ruimte is voor ontwikkeling.

Ben jij een gepassioneerde en gediplomeerde schilder die wil werken in een goedlopend divers team, neem dan contact met ons op.

VISIE

Vakmanschap
Door drie generaties lange ervaring en geschoolde professionals, garanderen wij klanttevredenheid en competent afgeleverde werkzaamheden. Door goed contact met onze klanten hebben wij een groot netwerk opgebouwd in regio Zuid – Holland.

Kwaliteit
Jonkman en Zonen kiest voor een hoge kwaliteit van materialen. Door materialenkennis en het op correcte manier gebruik maken van deze materialen bereiken wij zowel esthetisch als technisch het hoogste niveau.

Garantie
Het leveren van vakmanschap en kwaliteit wordt ondersteunt doordat G. Jonkman en Zonen zijn aangesloten bij OnderhoudNL. Zo weet u zeker dat het afgeleverde werk op niveau is. Zie de website https://www.onderhoudnlgarantie.nl/ voor verder informatie.

Werken bij Jonkman en Zonen       
Klantgerichtheid het overzicht bewaren, veiligheid waarborgen en passie voor het schildersvak. Heb jij een schilders diploma en herken jij jezelf in deze termen dan is Jonkman en Zonen het schildersbedrijf voor jou.

Wie zoeken wij?       
Jonkman en Zonen is op zoek naar gemotiveerde en betrokken medewerkers die van aanpakken weten en in staat is om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Naast vaste medewerkers zijn ook zelfstandig ondernemers zonder personeel welkom om opdrachten uit te voeren.

Wat bieden wij?       
Naast een marktconform salaris bieden wij je een leuke en gezellig werkplek waar je het beste uit jezelf kan halen.

 

Wat moet je doen?    
Wilt uw informatie over werken bij of voor Jonkman en Zonen? Bereik ons via 010-4602794 / 06-51333106 of info@jonkmanschilders.nl.

Schildersbedrijf G. Jonkman en Zonen B.V.

4e Industriestraat 48 B
3133 EK Vlaardingen
Telefoon: 010-4602794
Email: info@jonkmanschilders.nl

Volg ons

Top