Jonkman Schilders

Jonkman Schilders voor goed en degelijk schilderwerk.

BINNENSCHILDERWERK

Voor een frisse aanblik is goed en degelijk schilderwerk onmisbaar. Tegelijk is binnenschilderwerk belangrijk wanneer u uw woning goed wilt onderhouden en als u houtwerk, muren, plafonds en andere elementen wilt verfraaien.

Na degelijk voorbereidende werkzaamheden brengt een vakman de juiste materialen aan. Zo weet u zeker dat het gewenste eindresultaat bereikt wordt. 

Bij binnenschilderwerk is het belangrijk dat er een kwalitatief  en esthetisch resultaat ontstaat. Dit zit hem in vakmanschap van de juiste mensen en het gebruik van hoogwaardige producten. Alleen op deze manier kunnen wij uw binnenschilderwerk tot in de puntjes verzorgen. Zo ontstaat een kleurvast en milieuvriendelijk eindresultaat. Bij Jonkman Schilders bent u er zeker van dat binnenschilderwerk op een verantwoorde manier wordt uitgevoerd. Onze werkzaamheden worden volgens de de regels van de Arbo wetgeving uitgevoerd.

Wilt u direct in contact komen? Bereik ons via 010-4602794 / 06-51333106 of info@jonkmanschilders.nl. Wij kunnen direct een prijsopgave doen en een afspraak maken.

Schildersbedrijf G. Jonkman en Zonen B.V.

4e Industriestraat 48 B
3133 EK Vlaardingen
Telefoon: 010-4602794
Email: info@jonkmanschilders.nl

Volg ons

Top